Steffen Jenssen fornyer kontrakten med Notodden FK

577
Steffen Jenssen går inn i sin tiende sesong i Notodden FKs drakt. Foto: Notodden FKs hjemmeside

Steffen Jenssen har skrevet under en ny kontrakt som binder han til klubben for to nye år. Dermed er han klar for sin tiende sesong i Notodden FK.

Jenssen hadde følgende kommentar til klubbens hjemmeside  : – Det føles veldig bra å ha signert ny kontrakt. Det blir min tiende sesong i klubben og NFK har blitt «min» klubb. Jeg trives fantastisk bra i Notodden og med den gjengen som er her. Sesongen vi leverte i fjor var strålende og spesielt den siste måned, ga oss opplevelser for livet som vi skal jobbe knallhardt for å gjenskape, sier Jenssen.

Steffen Jenssen leverte sin beste sesong i 2017 og var en sentral spiller i kvalik-kampene mot Raufoss Fotball og Fredrikstad FK, som ble kronet med et nytt opprykk til OBOS-ligaen.

les også: Krèpin Diatta er klar for Club Brügge

- Annonse -

Han er så langt bokført med 128 kamper og 11 goaler for Notodden FK. Hans siste goal var i 5-3 seieren i kvalifiseringskampen mot Fredrikstad FK 18.november 2017 da hans scoret 2-0 målet etter 22 spilte minutter.

Notodden serieåpner hjemme mot Levanger 2.april kl 18:00.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -