Thiago Motta brakk nesen i spillertunnelen

158

Paris Saint-Germain har bekreftet at Thiago Motta brakk nesen i spillertunnelen når han ble skallet ned av Bastia spiller Brandao på lørdag.

PSG vant kampen 2-0 hjemme på Parc des Princes etter scoringer av Lucas Moura og Edison Cavani, men det kom i skyggen av det som skjedde da lagene var på vei til garderoben etter kampen.

Videobilder viser at Brandao venter på Motta i spillertunnelen etter kampen for å bevisst skalle han ned. Man kan se flere av lagkameratene til Motta som forsøker å holde han igjen etter Brandao sin ugjerning. Resultatet ble altså en knekt og blodig nese for den Italienske landslagsspilleren. PSG president Nasser Al-Khelaifi uttalte seg etter kampen at Brandao burde blitt utestengt fra all fotball på livstid.

Om ikke det var nok så ble både Zlatan Ibrahimovic og den Nederlandske landslagsbacken Gregory van der Wiel skadet i oppgjøret også. Det er ikke kjent hvor lenge de er ute, men det må sies at dette nok ikke var det PSG manager Laurent Blanc ønsket seg.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -