Unterhaching på topp – Tabelljumbo Braunschweig

123

SpVgg Unterhaching er serielederne i 3. Liga. Laget fra Bayern slo Eintracht Braunschweig 3-0. Braunschweig ligger sist i tabellen etter tapet.

SpVgg Unterhaching – Eintracht Braunschweig 3-0

Unterhaching var best i første omgang, og etter et kvarter sendte Luca Marseiler hjemmelaget i ledelsen. Vertene hadde kontroll deretter og hadde et par sjanser. Stephan Hain og Josef Welzmüller på straffe avgjorde kampen i løpet av de første ti minuttene etter pausen. Braunschweig klarte aldri å true Unterhachings mål. Mens Unterhaching er serielederne, er Braunschweig seriens eneste lag uten seier og ligger på siste plass.

Hallescher FC – VfL Osnabrück 1-1

Første omgang var jevn og uten store målsjanser. Marcos Alvarez sendte bortelaget i ledelsen ved et frispark. Ti minutter senere utlignet Braydon Manu. Etter det var Halle nærmest seieren, men det ble ikke flere scoringer. Osnabrück mistet førsteplassen og har nå tolv poeng, mens Halle ligger to poeng bak.

Preußen Münster – KFC Uerdingen 05 0-1

Sett under ett hadde Münster flest sjanser. Hjemmelagets beste sjanse før pausen hadde Martin Kobylanski som traff tverrliggeren med et frispark. Det ble mindre sjanser i andre omgang, men Münster så fortsatt ut til å ha kontroll. Litt ut av ingenting scoret Tanju Öztürk med et langskudd og avgjorde kampen. Uerdingen ligger på andreplassen med 13 poeng, mens Münster har ni poeng.

SV Meppen – Hansa Rostock 1-3

Rostock hadde kontroll bak, og spilte gode overganger. Marco Königs og Lucas Scherff sørget for bortelagets 2-0-pauseledelse. Anton Donkor avgjorde kampen ti minutter før slutt, mens Kai Bülows selvmål på overtid avsluttet kampen.

Würzburger Kickers – SV Wehen Wiesbaden 3-1

To frispark førte til scoringer i en jevn første omgang. Patrick Göbel skrudde et frispark fra 25 meter i krysset. Simon Brandstetter utlignet etter et frispark rett før pausen. I andre omgang tok Würzburg etter hvert kontroll og vant til slutt fortjent. Dominic Baumanns og Fabio Kaufmanns scoringer i løpet av kampens siste ti minutter sikret hjemmelaget en fortjent seier.

Karlsruher SC – Sportfreunde Lotte 1-3

Etter et selvmål av David Pisot og scoringer av Maximilian Oesterhelweg og Matthias Rahn ledet Lotte allerede 3-0 etter en halvtime. Justin Möbius scoret for Karlsruhe fem minutter før pausen. Mens Lotte var best den første halvtimen, hadde Karlsruhe mange sjanser etter det. Blant annet reddet Steve Kroll et straffespark av Marvin Wanitzek. Lotte vant for første gang denne sesongen, og er ikke lengre tabelljumbo.