Vestergaard klar for ny klubb

197

Dansken Jannick Vestergaard skifter ut Werder Bremen med Borussia Mönchengladbach. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. Foto: Werder Bremen/Twitter

 

Klar for Borussia Mönchengladbach

Etter en lengre tid med spekulasjoner, hvor dansken Jannik Vestergaard fortsetter fotballkarrieren sin. 23-åringen fra København ble i går bekreftet klar for Borussia Mönchengladbach, hvor han har skrevet under på en femårskontrakt med klubben fra byen Mönchengladbach og delstaten Nordrhein-Westfalen i Tyskland.

- Annonse -

Werder Bremen forsøkte å beholde spilleren

Selv om Werder Bremen prøvde alt dem kunne for å beholde dansken i klubben, som har vært en viktig del av nordtyskerne i år. Men nå er det klarte Gladbach henter danske Vestergaard hvor han bli lagkamerat med Andreas Christensen som hadde en fenomenal debut sesong i Bundesliga for Gladbach.

Betaler omlag  14 millioner euro

Ifølge det tyske fotballmagasinet Kicker har Borussia Mönchengladbach betalt rundt 14 millioner euro (104 millioner kroner) for den danske midtstopperen, men bonusavtaler kan presse prisen ytterligere opp. Mönchengladbach blir Jannik Vestergaard’s tredje klubb i Bundesliga siden han debuterte for Hoffenheim i løpet av våren 2011.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -