VM 2018: Salah friskmeldt til VM-åpningskampen mot Uruguay

193

Egypts landslagssjef Héctor Cúper garanterer at deres stjernespillere Mohamed Salah vil befinne seg i startelleveren til Egypt fredag.

Mohamed Salah synes å være spille klar etter skulderskaden han pådro seg i en duell mot Sergio Ramos i Champions League-finalen. Egypts landslagssjef Héctor Cúper garantere nesten hundre prosent, at spilleren vil starte fredagens VM-kamp mot Uruguay.

Lenge har det vært tvil om spilleren ville bli klar til åpningskampen mot Uruguay fredag, men torsdag ettermiddag kom glad nyheten blant alle Egypts supportere.

– Jeg kan garantere at spilleren kommer til å spille, med mindre det skulle skje noe uforutsigbart i løpet av de neste timene, sa Cúper på en pressekonferanse tidligere på dagen.

Dermed ser det ut til at spilleren rekker VM-åpningen til Egypt. Skaden som han pådro seg i Champions League-finalen i Kiev i mai.

- Annonse -

– Mohamed har blitt frisk raskt. Vi har passet godt på han, sa Cuper. Salah har fått den behandlingen som han trengte inn mot sluttspillet.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -