Zekhnini nærmer seg Fiorentina

270

Rafik Zekhnini er klar for Fiorentina, ifølge italienske troverdige eksperter som Alfredo Pedullà (SportItalia) og Gianluca Di Marzio (Sky Italia).
Nordmannen kommer trolig til å spille sin siste kamp for Odd mot Vaduz i Europa League-kvalikken i kveld. Da skal han reise til Trentino, i Italia, og bli med på treningsleir med de nye lagkameratene.

Klubben skal betale rundt 1,5 millioner euro og tilby 19åringen en femårskontrakt.
Zekhnini kan passe godt i Stefano Pioli sin 4-2-3-1, og han skal vel kjempe for en plass i startelleve.
Fiorentina har mistet allerede tre nøkkelspillere som Gonzalo Rodriguez, Borja Valero og Josip Ilicic, og flere kan være på vei ut. Stallen er altså tynn og i øyeblikket ser det ikke garantert ut at de som forsvant skal erstattes med like store navn.
Derfor kan Zekhnini få nok sjanser i treningskamper til å overbevise sjefen og avansere i hierarki.

Merket seg ut i Europa League

Den ynge kantspilleren har allerede fått god erfaring i Eliteserien (45 kamper, 8 mål og 8 målgivende) og i Europa League.

I fjor, da Odd overrasket Borussia Dortmund på Skagerak Arena med en pangstart, kunne Mats Hummels knapt tro at Zekhnini var bare 17 år gammel.
Etter kampen, som BVB snudde til en 4-3 seier, var midtstopperen imponert av den norsk-marokkaneren: «Venstrekanten er veldig rask og dyktig. Er han virkelig bare 17? For f…!».

Kommentarer

kommentarer