Akershus 6.div: Raumnes & Årnes 2 snudde 0-3 til 3-3 mot Strømmen 3

308

Bortelagets spiller, Even Østbye Hamborg, scoret ekte hattrick og Strømmen 3 ledet 3-0 borte mot Raumnes & Årnes 2 etter 53 min (0-2 ved pause) men hjemmelaget «våknet» og snudde kampen til 3-3 og berget et poeng.

Hjemmelaget finner vi før kampen på en 2.plass på tabellen med sine 32 poeng, mens Strømmen 3 er plassert på en 8.plass med 24 poeng. Hjemmelaget har 3 seirer på rad i serien, mens bortelaget har vunnet de to siste bortekampene. Raumnes & Årnes 2 har på sine siste 6 kamper, 3 seirer og 3 tap, mens Strømmen 3 har 3 seirer, en uavgjort og 2 tap på sine 6 siste. Forrige møte mellom lagene, endte med en 3-2 seier for Raumnes & Årnes 2 borte i Strømmen den 19.mai.

Ikke så mye skjedde før vi kom til det 16 min, når bortelagets 3-målsscorer, Even Østbye Hamborg, sender avgårde en lobb fra kanten av 16-meteren, over keeper Anders Herberg, som roper at «han har den» men som feilberegner og ballen går inn i hjørnet av målet, og Strømmen 3 tar ledelsen 1-0.

39. min ut i 1.omg, så er Hamborg på farten igjen, får en pasning og scorer til venstre for Heiberg, og bortelaget går opp til 2-0.

Hamborg får en ny sjanse etter 43 min, men nå skyter han 3-4 meter over mål.

Hjemmelaget får ikke til sitt spill i de første 45 min, skaper lite og ingenting.

Pauseresultatet er 0-2.

Raumnes & Årnes 2 foretar et keeperbytte i pausen, og inn kommer Emil Qvigstad.

8 min ut i 2.omg, så er keeper på halvdistanse og langt ute, noe Hamborg utnytter og sender avgårde et skudd fra 20-25 meter i retning åpent mål, og keeper Qvigstad rekker ikke tilbake, ballen havner i mål og Strømmen 3 går opp til 3-0!

Øyvind Sannerud Moe hos hjemmelaget får et stygt kutt over øyet i en duell, må forlate banen og oppsøke legevakten siden kuttet måtte syes. Dommeren fra Sørumsand, Arne Lars Orderud, måtte frem med gult kort i denne situasjonen, og totalt sett ble det delt ut 5 gule kort i kampen hvorav 3 til hjemmelaget og 2 til bortelaget.

Raumnes & Årnes 2 gir ikke opp på 0-3.

66 min ut i kampen, får Øystein Riise Pedersen muligheten på en heading etter innlegg fra Kenneth Stokkebryn Jensen, men headingen hans går i nettveggen.

Det blir en diskusjon mellom dommeren og hjemmelagets lagleder, Reino Autio, som resulterer i at Autio får valget mellom å sette seg på benken eller å forlate området rundt innbytterbenken, han valgte det siste. Dommeren måtte ved flere anledninger, slå ned på flere slengbemerkninger som kommer fra både spillere og andre langs sidelinjen, og som i de fleste kamper i divisjonen, så er det ingen linjedommere, noe som gjør jobben for dommeren mye mer vanskeligere enn normalt.

Så etter 78 spilte minutter, får hjemmelagets innbytter, Joakim Patrix Foureaux, bra treff på et knallhardt skudd, som går til side for keeper, og redusering til 1-3 er et faktum. Dette virker som om målet tenner hjemmelagets spillere, som nå får spillet til å fungere.

Kun to minutter senere, får samme Joakim Patrix Foureaux muligheten på et frispark, skyter direkte og keeper får ikke avklart og bruker beina i stedet for hendene, og et heldig mål gjør at hjemmelaget får en ny redusering, nå står det 2-3.

Hjemmelaget får corner i det 88.min som Joakim Patrix Foureaux tar, han sender en pasning til Tobias Stokkebryn Jensen, som på hjørnet av 16-meteren, klinker til ballen som går til side for keeper og under tverrliggeren, og Raumnes & Årnes 2 utligner til 3-3 og berger et poeng i kampen.

Kampen ender 3-3 og fotballnerd.no får en kommentar fra Reino Autio om kampen:» I 1.omgang var Strømmen 3 klart best. Vi var ustrukturerte og de fikk litt lette mål. 2.omgangen skulle vi vinne mer på midtbanen og fortsette og forhåpentligvis prestere bedre hver enkelt av oss. Vi fikk et mål og det virker som en vitamininnsprøytning på oss og motsatt på Strømmen 3. Vi var også heldig på et mål. Alt i alt veldig fornøgd at de står på og henter opp ledelsen. Vi var ikke det beste laget i dag, men gutta skal ha kred for innsats helt ut, som gir uttelling», avslutter Autio til fotballnerd.no.

Hjemmelaget stilte med følgende start-11: Anders Herberg, Tobias Stokkebryn Jensen, Hans Werner Sætran, Toma Rimac, Gøran Johansen, Fredrik Autio, Kenneth Stokkebryn Jensen, Tor-Martin Heglum, Steinar Hofsrud, Øystein Riise Pedersen, Fredrik Stokkebryn.

Innbyttere: Emil Qvigstad, Joakim Patrix Foureaux, Kim Andre Gran, Øyvind Sannerud Moe

Strømmen 3 kom med følgende tropp: Hans Aleksander Tørres, Jørgen Anker Olsen, Yousuf Sayed Lutfi, Håkon Benjamin Tveit, Tobias Marthinussen, Even Østbye Hamborg, Kristoffer Myklebust, Eirik Steine, Bendik Alfsen Jørgensen, Stian Johnsrud, Martin Weng, Sondre Halvorsen, Marius Bjerkeset, Ulrik Skjelle Syvertsen, Tommy Tran, Mathias Verket Dekko

Gule kort hjemmelaget: Toma Rimac, Tobias Stokkebryn Jensen, Hans Werner Sætran

Gule kort bortelaget: Martin Weng, Tobias Marthinussen