FK Haugesund med seier over tafatt Stabæk – Den beste kampen jeg har spilt

376
Kristoffer Velde gjorde som han ville i Haugesund i kveld. Tre mål og årsbeste. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

(FK Haugesund – Stabæk 3-1) Haugesund med sin tredje kamp på rad uten tap. Kristoffer Velde ble Haugesunds store mann.

Hjemmelaget styrte det meste av kampen på Haugesund Stadion i kveld. Det skulle allikevel ta 39 minutter før oppgjøret tok fyr. Kristoffer Velde med et sugende løp fra egen banehalvdel, vender bort Emil Jonassen og setter ballen i lengste hjørnet. Uttakbart for Stabæk-keeper Marcus Sandberg. Det skulle komme mer.

46 minutter spilt, Haugesund etablerer et angrep på sin høyreside, Kevin Martin Krygård finner Velde som kommer stormende inn i 16-meteren, Velde skyter på direkten, denne gang med venstrebeinet. Flott plassert i lengste hjørnet og det står 2-0.

Stabæk hadde ikke mye å by på i kveld, men etter 77 minutter så får de straffe, muligens av den billige sorten. Ulrik Fredriksen går opp i duell, Oliver Edvardsen setter ryggen til og faller. Emil Bohinen er iskald og reduserer til 2-1. Et lite håp er tent for bortelaget.

Alt bare satt

– Det virket som vi hadde mye mer energi og var mye piggere enn Stabæk, for min del kunne jeg ha løpt til i morgen, sier Velde til Fotballnerd.no

Kristoffer Velde var ikke ferdig med å score mål for dagen, mens Stabæk hadde noen små muligheter fem minutter før slutt så var det Velde som skulle krone en perfekt kveld på overtid da Haugesund får tildelt straffe. Velde dribler av et par mann med lekre finter før han selv blir felt. Straffen setter han selvsikkert i mål og Haugesund vinner 3-1.

– Alt bare satt idag og det er nok den beste kampen jeg har spilt noengang, avslutter Velde til Fotballnerd.no