Poengdeling i Hoffenheim

172

Hoffenheim-Dortmund 1-1

En sjansefattig 1. omgang med preg av mange dødballer og småspill. Ingen av lagene skaper store målsjanser før hjemmelaget tok ledelsen rett før hvilen. Joelinton sendte Hoffenheim til pause med ledelse.

Hjemmelaget åpnet godt etter hvilen og holdt på å doble ledelsen, mens Joelinton var nær å bli tomålsscorer etter 56 minutter da han traff stolpen. Etter dette tok bortelaget mer over matchen uten å skape noe stort.

Dramatisk for bortelaget etter 75 minutter da Diallo pådro seg et frispark og dommeren måtte frem med et rødt kort. Spillet bølger frem og tilbake og bortelaget henger med selv med en mann mindre. Nok en gang er det Dortmunds Pulisic som setter ballen i nettet og sørget for 1-1 seks minutter før slutt.

Kampen går over i en periode der ingen av lagene er fornøyd med et poeng og det skapes muligheter i begge ender. Knappe minuttet på overtid skjedde dagens norske prestasjon. Haavard Nordtveit pådro seg et frispark og dommeren viste frem det gule.

Det ender 1-1 og lagene går i garderoben med et poeng hver seg.