Ingen scoringer mellom Mönchengladbach og Schalke

79

(Mönchengladbach – Schalke 0-0) Borussia Mönchengladbach og FC Schalke 04 har åpnet Bundesliga-sesongen med en poengdeling. I en sjansefattig kamp var vertene nærmest seier.

I første omgang var kampen jevn, intens, sjansefattig og ikke på særlig høyt nivå. Begge lag var upresise, spilte mange feilpasninger og gjorde enkle feil i angrepsspillet. Mönchengladbach fikk et lett overtok, men uten å skape farlige avslutninger.

Schalke forsvarte seg godt og hadde omgangens farligste situasjon da Benito Raman fikk tak i en bakromspasning og bommet på avslutningen.

Ti minutter etter pausen hadde Mönchengladbach kampens største sjanse. Hjemmelaget vant ballen høyt på banen. Alassane Plea ble spilt gjennom og traff stolpen.

Mönchengladbach styrte kampen i store deler av andre omgang. Schalke var imidlertid solide i forsvaret, slik at vertene ikke skapte mer enn noen halvsjanser. Dermed endte kampen uten nettkjenninger.

Neste helg drar Mönchengladbach til Mainz. Schalke tar imot Bayern München.