Sarpsborg-målscorer etter poengdeling på Nadderud: Spillergruppen har tro på Stahre

234
Joachim Soltvedt utlignet for Sarpsborg 08 mot Stabæk. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

(Stabæk – Sarpsborg 1-1) Joachim Soltvedts scoring sikret Sarpsborg ett poeng på Nadderud. Til Fotballnerd.no snakker 24-åringen om bortekampen mot Stabæk og om hovedtreneren Mikael Stahre. 

Målene kom kort tid før og kort tid etter pausen. Hugo Vetlesen sendte Stabæk i føringen etter at Kornelius Norman Hansen hadde kranglet ballen videre til midtbanespilleren. Joachim Soltvedt utlignet ett minutt etter pausen: Kantspillerens skudd gikk via en forsvarsspiller og i lengste hjørne.

Selv om begge lag skapte noen muligheter, var Sarpsborg til slutt nærmest å ta alle tre poeng. Lagets målscorer er derfor fornøyd med prestasjonen på Nadderud.

– Det var en bra bortekamp, men vi kunne fått tre poeng. Vi slipper inn et drittmål rett før pausen, men kommer sterkt igjen. Jeg syns vi var det farligste laget, sier Soltvedt til Fotballnerd.no.

- Annonse -

Har tro på Stahre

Sarpsborg åpnet sesongen med fem strake tap. Lagets nye hovedtrener Mikael Stahre fikk dermed den verst tenkelige starten i årets Eliteserie.

I det siste har Sarpsborg imidlertid klart å snu resultatene. Etter seire i Sandefjord (3-0) og mot Start (1-0), samt poengdelingen mot Stabæk, er laget ubeseiret de siste tre kampene. Soltvedt sier at tankene til Stahre og spillsystemet begynner å komme seg.

– Spillergruppen har tro på hvordan han spiller fotball, utdyper 24-åringen.

Takket være de siste resultatene, har Sarpsborg sju poeng og ligger på tolvteplassen. Stabæk ligger på sjuendeplassen med tolv poeng.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -