Åpningskampen mellom 1860 og Münster endte uavgjort

111

(1860 – Münster 1-1) 1860 München og Preußen Münster har åpnet 2019/20-sesongen i 3. Liga med en poengdeling.

– Vi sa at vi ville ta poeng fra begynnelsen og det har vi gjort i dag. Vi har tatt med ett poeng. Vi vil være presente med én gang. I denne ligaen blir det feil å si at vi fortsatt har 37 kamper. Ligaen er for jevn til å kunne ha denne innstillingen, mener Münsters trener Sven Hübscher overfor Magenta Sport.

Den første omgangen var preget av begge lags gode forsvarsspillere. Hverken 1860 eller Münster klarte å skape særlig mer enn halvsjanser.

Münster, som var det mest aktive laget, tok likevel ledelsen etter en drøy halvtime. Julian Schauerte driblet inn i boksen og skjøt. Skuddet var egentlig ufarlig, men ballen gikk via 1860-spilleren Dennis Erdmann og havnet i lengste hjørne.

- Annonse -

Fem minutter etter pausen utnyttet vertene sin første mulighet. Benjamin Kindsvater ble felt av Nico Brandenburger i boksen. 1860 fikk tildelt et straffespark som Phillipp Steinhart konverterte.

Scoringen vekket hjemmelaget som nå tok initiativet i kampen. Selv om 1860 spilte offensivt i andre omgang, klarte vertene ikke å overvinne Münsters gode forsvar og true målet bak Max Schulze Niehues.

På overtid hadde 1860 muligheten til å avgjøre kampen. Etter en lang pasning headet Felix Weber ballen videre mot Sascha Mölders. Spissen skjøt over tverrliggeren fra åtte meter.

– Første omgang var dårlig, andre omgang var bra. Vi hadde ingen mot og ingen overbevisning i første omgang. Vi spilte litt fotball, men litt fotball og litt dueller går ikke. I andre omgang viste vi det vi også gjorde i oppkjøringen, sier 1860-trener Daniel Bierofka til Magenta Sport.

Neste uke reiser 1860 München til Eintracht Braunschweig, mens Preußen Münster tar imot Carl Zeiss Jena.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -