Åpningskampen mellom 1860 og Münster endte uavgjort

87

(1860 – Münster 1-1) 1860 München og Preußen Münster har åpnet 2019/20-sesongen i 3. Liga med en poengdeling.

– Vi sa at vi ville ta poeng fra begynnelsen og det har vi gjort i dag. Vi har tatt med ett poeng. Vi vil være presente med én gang. I denne ligaen blir det feil å si at vi fortsatt har 37 kamper. Ligaen er for jevn til å kunne ha denne innstillingen, mener Münsters trener Sven Hübscher overfor Magenta Sport.

Den første omgangen var preget av begge lags gode forsvarsspillere. Hverken 1860 eller Münster klarte å skape særlig mer enn halvsjanser.

Münster, som var det mest aktive laget, tok likevel ledelsen etter en drøy halvtime. Julian Schauerte driblet inn i boksen og skjøt. Skuddet var egentlig ufarlig, men ballen gikk via 1860-spilleren Dennis Erdmann og havnet i lengste hjørne.

Fem minutter etter pausen utnyttet vertene sin første mulighet. Benjamin Kindsvater ble felt av Nico Brandenburger i boksen. 1860 fikk tildelt et straffespark som Phillipp Steinhart konverterte.

Scoringen vekket hjemmelaget som nå tok initiativet i kampen. Selv om 1860 spilte offensivt i andre omgang, klarte vertene ikke å overvinne Münsters gode forsvar og true målet bak Max Schulze Niehues.

På overtid hadde 1860 muligheten til å avgjøre kampen. Etter en lang pasning headet Felix Weber ballen videre mot Sascha Mölders. Spissen skjøt over tverrliggeren fra åtte meter.

– Første omgang var dårlig, andre omgang var bra. Vi hadde ingen mot og ingen overbevisning i første omgang. Vi spilte litt fotball, men litt fotball og litt dueller går ikke. I andre omgang viste vi det vi også gjorde i oppkjøringen, sier 1860-trener Daniel Bierofka til Magenta Sport.

Neste uke reiser 1860 München til Eintracht Braunschweig, mens Preußen Münster tar imot Carl Zeiss Jena.

Kommentarer

kommentarer