Bayern-stjernene lekte seg til seier over FC Augsburg

149

Dem spilte mot hverandre for fire dager siden, da var det i tredje runde i DFB-Pokal. Nå skulle dem altså møtes til dyst enda engang, men denne gangen var det i jakten på tre poeng.

Første omgang

Bayern vant mot Augsburg for fire dager siden i den tyske cupen. Og laget fra München startet kampen best, uten å komme til de store målsjansene. Hjemmelaget kom til et skudd fra 18 meter, fra Nederlenderen Paul Verhaegh som Manuel Neuer i Bayern-målet  fikk slått ut til corner. Kampen bølget voldsomt mye etter det. Hvor gjestene fra München styrte kampen, med mye ballbesittelse.

Så i det 19 minuttet dukket Robert Lewandowski opp å setter inn 0-1  for gjestene.  Så skulle det bare gå et minutt for Bayern München gikk opp i 0-2. Etter mye klabb å babb før Arjen Robben er på rettplass og øker ledelsen til 0-2. Etter 0-2  startet gjestene fra München, og trille ballen seg i mellom. Uten at hjemmelaget-spillere nevneverdig sto noe høyt i banepresset. Kampens første byttet kom allerede i 29 minuttet da Hummels kom inn for Javi Martinez. I det 36 minuttet fikk vi kampens første gule kortet til hjemmelagets Koo Ja-cheol.

Bayern fortsettet med å styre kampen, og i det 42 minuttet løsnet David Alaba et skudd som Augsburg målvakten måtte gi til en corner.  Corneren ble ikke helt som forventet, da den gikk over alt å alle. Like før pause var hjemmelaget nære på ved å redusere med Cheol, som plukket opp en sløv ball far Bayern forsvaret. Skuddet fra nevnte Koo Ja- Cheol gikk langt utenfor mål. Dermed gikk Bayern München til pause med en 0-2 ledelse.

Andre Omgang

Det var ingen av lagene som gjorde noen nye bytter i starten av andre omgangen.  Hvor den andre omgangen startet med at Bayern München hadde ballen, og kontrollerte kampen. Men Augsburg-spillerne lå kompakt og forsvarte seg og ventet på kontringene.  Det skulle ikke gå så veldig lenge, før vi fikk dagens tredje mål i kampen, Robert Lewandowski kom inn fra høyre og med åpent mål sklidde han inn 0-3, og sitt andre for dagen. Dagen andre bytte var det hjemmelaget som gjorde, da Philipp Max kom inn for Jonathan Schmid i det 53 minuttet.

I det 57 minuttet kom hjemmelaget på inn på gjestenes banehalvdel, og fikk seg en corner etter at innlegget ble klarert vekk fra Alaba. Corneren ble slått meget godt, men ut kom en god å våken Manuel Neuer og fanget ballen enkelt. Augsburg hadde kommet mer med i kampen, og mye av det skyldtes nok at gjestene fra München, føltes seg  komfortabel på stillingen 0-3. Det kan fort straffe seg for i det 68  minuttet, fikk laget sin redusering ved  Koo Ja- Cheol. Etter det bestemte Bayern seg for å skru opp et par knepp, og kom til en rekke flere sjanser.

75 minuttet gjorde Bayern sitt andre bytte for ettermiddagen. Da Joshua Kimmich kom inn for Arjen Robben.  Og Bayern styrte kampen, og skapte en del sjanser. Hjemmelagets spillere var sliten, og orket ikke å løpe mer, noe som første til at gjestene fikk mer boltreplass fremover i banen.  Så på det 90 minuttet fikk hjemmelaget ennå en corner. Som ble slått altfor langt over både målet og linja.  Det var noe av det siste som kjedde og Bayern tik med seg tre poeng, fra Augsburg. Og bør ha god selvtillit før Champions League kampen til uken.