Bunnduellen mellom Jena og Braunschweig endte målløst

56

(Jena – Braunschweig 0-0) I en sjansefattig kamp klarte ingen av lagene å score. Begge lag er dermed fortsatt i stor nedrykksfare.

Begge lag slet med å få til strukturert angrepsspill. Mens Jena var meget harmløse og ikke klarte å komme til avslutninger mot Braunschweigs gode forsvar, kom gjestene i det minste til noen muligheter. Det var dog ikke overraskende at det ikke ble noen scoringer i de første 45 minuttene.

Det skjedde heller ikke mye foran målene den første tiden etter pausen. Etter halvspilt omgang våknet Jena og var for første gang farlige. Braunschweig kom kun til noen halvsjanser.

Kampen mellom to harmløse lag endte målløst. Braunschweig er to poeng og én plass bak Großaspach som ligger på den siste trygge plassen. Jena har to poeng mindre enn Braunschweig og ligger på plassen bak.