Odd signerer E-sportspiller

377

Odd har gjort sitt første dykk i den virtuelle fotballverdenen. Nemlig FIFA 19. Nå skal Sander Austad Dale (20), bedre kjent som Randulle, representere Odd på den virtuelle scenen.

Dale har hele 136 000 abonnenter på sin YouTube-kanal, Randulle. 21-åringen har signert en 3-årskontrakt som kaptein i Odds nye E-sportlag. Odd skriver på sin hjemmeside at det vil komme mer informasjon om E-sportsatsningen i Odds Ballklubb senere.

– E-sport er en sport som bare vokser og vokser. Vi i Odd ønsker å bli med på dette for å skape mer interesse og engasjement rundt Odd. Vi tror dette skal gi nye inntekter og hjelpe oss å nå ut til nye grupper. At vi nå har signert Randulle, er vi svært stolte av, sier E-sportsatser Åmund Røsholt til odd.no.

Odd er ikke den eneste klubben i Eliteserien med E-sportspillere. Både Kristiansund, Tromsø, Ranheim Brann, Vålerenga, Sarpsborg 08, Strømsgodset, Mjøndalen, Lillestrøm, Stabæk og Viking deltar i den nye E-serien som starter i 2019.

- Annonse -

Randulle la også ut en video på sin YouTube-kanal som bekrefter signeringen.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -