Schalke-stjerne sendes ned til U23-laget

378

Schalke 04 har valgt å sende Nabil Bentaleb ned til U23-laget som følge av disiplinære årsaker.

Den tyske storklubben Schalke 04 er inne i store problemer for øyeblikket. De sliter også tungt i serien, og kan rykke ned fra toppdivisjonen. Med fire kamper igjen av sesongen har klubben enda ikke berget plassen, selv om det er seks poeng ned til Stuttgart på 16. plass, noe som gir retten til kvalifiseringsspill mot laget som blir nummer tre fra 2. Bundesliga, pr dags dato er det SC Paderborn.

Sendes ned til U23-laget resten av sesongen

Det er imidlertid ikke bare på banen at det er utfordringer for klubben fra Gelsenkirchen, for det er også problemer med innsatsen til enkelte av spillerne. I går kom klubben ut med informasjonen om at, deres profil Nabil Bentaleb har blitt pålagt å trene med U23-laget, det er ikke kommet hvor lenge det er snakk om. Det skal angivelig være grunnet disiplinære problemer, og dette er andre gang denne sesongen at midtbanespilleren har blitt kastet bort fra første lag.

Den tidligere Tottenham-spilleren, som ellers har vært en god mann og en profil på Schalke-mannskapet i sesongen, har vært uten kamper de sist på grunn av klubbens beslutning om å la ham trene med U23-laget.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -