Storseier sikret Stabæk retur til Toppserien

186

(Stabæk – Kil/Hemne 7-0) Etter kun ett år i 1. divisjon, returnerer Stabæk til Toppserien. Målfesten mot KIL/Hemne i den tredje siste serierunden sikret opprykket.

Tre runder før slutt trengte Stabæk kun ett poeng for å sikre førsteplassen og opprykket. I kampen mot KIL/Hemne ble det tidlig avgjort at vertene skulle gå seirende av banen.

Etter ti minutter ledet Stabæk allerede 3-0 etter to scoringer av Melissa Bjånesøy og én av Zara Jönsson. Stine Reinas og Siri Merete Nordeide Grønli sørget for at hjemmelaget ledet 5-0 da det var spilt en halvtime.

Deretter ble det ikke like mange scoringer. Melissa Bjånesøy scoret to mål til etter pausen og sørget for sluttresultatet.

Stabæk har dominert 1. divisjon i 2020-sesongen. Laget har vunnet 15 av 16 kamper og kun tapt hjemme mot Åsane (2-4).