Avd.2: Kampanalyser/fakta 10.runde: Lyn vant 9-måls-thriller mot Gjøvik-Lyn! Stabæk 2 vant 8-0 over Tynset!

454

Lyn fikk kamp av Gjøvik-Lyn, men innkasserte en 6-3 seier og 3 nye viktige poeng i toppen av tabellen. Stabæk 2 knuste Tynset hele 8-0 i en kamp der Sebastian Pedersen scoret hatrick.

Korsvoll fikk sitt første poengtap på bortebane i møtet med Lokomotiv Oslo.

Raufoss 2 innkasserte sin første seier i årets sesong, mens Redalen venter på sin første.

Resultater 10.serierunde:

17/6: Eidsvold TF – Flisa 3-2 (E: Teigland 19 str, Teksum 24, van Tran 70 /F: Gerson 31, Latkovic 67)

hjemmelagets kaptein, Jon Erik Økland, har følgende kampanalyse til lesere av fotballnerd.no:Det ble seier nr 4 på rad i helga. Egentlig en litt lik kamp som vi har hatt flere ganger i år, forskjellen er at vi slipper inn et litt unødvendig mål som gir Flisa inspirasjon og ny energi av å få 2-1, hvor vi tidligere har punktert kampen med å få 3-0. Men vi viser at vi er i en god flyt om dagen ved nok en gang å ta ledelsen. Holder heldigvis helt inn, og jeg vil påstå at det var en ganske fortjent seier, avslutter Økland

Flisas kaptein, Bjørn Erik Krogh Gerson, har følgende analyse:Igjen blir det jevnt mot et veldig bra lag. Kampen blir litt prega av at det er veldig varmt og derfor lavt tempo mye av kampen. Vi ligger mye lavt og Eidsvold Turn har mye ball, denne kampen er de et hakk bedre enn oss. Nå har vi to antatt lettere kamper på hjemmebane neste, og da skal det bli 6 poeng!, avslutter Gerson

17/6: Ready – Lillehammer 3-2 (R: Fennefoss 2, Coulibaly 38, Jor 66 /L: Vatne 31, Kabeya 63)

Fakta: Lillehammer venter fortsatt på sin første borteseier – laget har 3 poengdelinger og 2 tap så langt i årets sesong

17/6: Lokomotiv Oslo – Korsvoll 0-0

Fakta: Korsvoll fikk sitt første poengtap borte da det ble 0-0 mot Lokomotiv Oslo. Årets første uavgjorte kamp for Korsvoll.

17/6: Valdres – Frigg 2-1 (V: Mönell 31,48 /F: Kukleci 45)

Valdres sin kaptein, Øyvind Lund, har følgende analyse av kampen mot Frigg:Frigg har mye ball, men sliter med å finne mellomrommet. Vi får mange gunstige brudd og kan løpe med nesa mot deres mål. Vi jobber som et lag, noe som gjør at enkeltspillere kan blomstre. Dan Mönell scorer to mål etter to fine angrep. Runar Brenden på høyre kant viser hvilket tempo han har i beina, og skaper mange situasjoner på sin side. En etterlengtet seier før vi tar fatt på en meget hard motstander i Korsvoll førstkommende lørdag, avslutter Lund

Frigg sin spiller, Lars-Petter Moss, har følgende analyse fra samme kamp:Vi har mye ball, men blir litt omstendelige og unøyaktig. Valdres er friske på overganger og har noen raske spillere i front i sin 4-3-3. Vi slipper til to enkle mål etter innlegg 45 grader inn i feltet. Vi skaper lite sjanser og helt greit at Valdres tar poengene, avslutter Moss til fotballnerd.no

18/6: Redalen – Raufoss 2 0-1 (R: Grønstad 90 selvmål)

lokaloppgjøret endte med borteseier til Raufoss 2 etter et selvmål av Grønstad i kampens siste minutt. Redalen sliter svært tungt og har fortsatt kun 2 poeng på 10 kamper, mens Raufoss 2 innkasserte sin første 3-poenger og har nå 6 poeng på 9 kamper.

Fakta: Redalen er eneste laget i avdelingen uten seier.

19/6: Lyn – Gjøvik-Lyn 6-3 (L: Isaksen 28 str,63, Pellegrino 42, Simensen 48, Hovland 49,66/GL: Kollshaugen 3, Olsen 33,58)

Lyn vant 9-måls-thrilleren og Petter Høvik hos Lyn har følgende kampanalyse å gi:Kommer skjevt ut med 0-1 tidlig. Kjemper oss tilbake to ganger og går til pause med 2-2. Siste 15-20 minuttene av 1.omgang og stort sett hele 2.omgang styrer vi det meste på Bislett. Skaper mange sjanser og spiller nok vår beste kamp offensivt i år. Vinner til slutt 6-3 fullt fortjent.

Gjøvik-Lyn er veldige effektive, 3 mål på 3-4 sjanser. De henger godt med i 30 minutter, men virker litt sliten etter det. Sliter med å forsvare seg godt nok kollektivt, og da blir det en hyggelig kamp for våre vingbacker. Flott kamp for publikum, kanskje ikke like flott for trenerteamet, avslutter Høvik

bortelagets kaptein og 2-målsscorer, Dag Alexander Olsen, har følgende analyse:Vi hadde en bra 1.omgang der vi sjokkerer dem litt og får en tidlig ledelse. Det ender 2-2 til pause med mye fine angrep begge veier. Så kommer vi ut i 2.omgang og slipper inn 2 dumme mål tidlig som ødelegger mye selvsagt, så fikk jeg et bra treff i krysset som gjør at matchen er åpen igjen 4-3, men så setter dem enda 2 mål til og dreper matchen. Fullt fortjent til slutt, avslutter Olsen

20/6: Stabæk 2 – Tynset 8-0 (S: Kassi 7, Olsen 9, Løken 50, Pedersen 53,67,87, Brynhildsen 55,58)

Fakta: Stabæk 2 har full pott på sine 5 hjemmekamper. Tynset har tapt samtlige 5 bortekamper så langt i år.

Hjemmelagets spiller, Emil Bohinen, har følgende kampanalyse:Vi hadde stort sett full kontroll, slapp til få om ingen sjanser og hadde ball mye. Vi fikk to kjappe scoringer tidlig i første omgang, og derfra og ut var det egentlig avgjort. De ble slitne, spesielt i 2. omg, så vi hadde få problemer med å spille oss til sjanser. Vi drepte kampen tidlig, spilte med høyt tempo og vant fortjent 8-0, avslutter Bohinen til fotballnerd.no

Tynsets keeper, Sondre Kroglund, har følgende å si:Ble litt for mange mål i mot i kampen mot Stabæk 2. Vi visste at vi kom til å møte et veldig bra lag, men at de skulle stille med det beste laget de har stilt med så langt i år var nok litt uflaks for vår del. Vi spiller en grei førsteomgang selv om Stabæk kommer alene gjennom ganske lett 2 ganger og scorer på begge før pause. I andreomgangen ser det ut som vi mister mye engasjement og vårt eget spill.. og fra 50 minutt til det 60 minutt så slipper vi inn 4 mål. Men dette var en kamp vi bare kan glemme og heller fokusere mot de andre kampene som er igjen før sommerferien, avslutter Kroglund