VM 2018: Frispark-perle sikret seieren for Serbia

263

Avgjørelsen falt i det 56 minuttet i kampen mellom Costa Rica og Serbia når kapteinen Aleksandar Kolarov skrudde inne et frispark.

Aleksandar Kolarov ble den storhelten for Serbia, når han scoret kampen eneste mål i åpningskampen mellom Costa Rica i gruppe E. Det var en fartsfylt åpningminutter i kampen, med to lag som begge ville angripe. Men kampens største sjanse fikk Costa Rica ved Giancarlo González som fikk stå helt umarkert klarte han å heade ballen over fra drøye fem meter. Serbia tok mer over kampen, og spilte Costaricanerne lavere i banen. Etter 26 minutter spilt kom Savic en gigantisk mulighet til å sende Serberne opp i ledelsen, men stjerneskuddet fikk til en dårlig avslutning alene med Keylor Navas.

Her er høydepunkter

Lagene gikk til pause på 0-0. Fem minutter ut i andre omgangen Costa Ricas størstjerne Keylor Navas i aksjon igjen. Denne gangen var det Aleksandar Mitrovic som ikke klarte å overliste Real Madrid målvakten. Så i det 56 minuttet kom avgjørelsen i kampen. Serbia fikk tildelt et frispark på omtrent 20 meter. Serbia-kapteinen Aleksandar Kolarov skrudde frisparket opp i krysset, den kunne ikke Keylor Navas ta. Og laget tar en viktig seier, og leder gruppen med tre poeng. Senere i dag spiller Brasil – Sveits.