NT-ligaen avd.5: Intervjuer/kampfakta 6 & 7.runde: Sverresborg tapte 9-måls-thriller for Mo IL

534
F.v: Øyvind Haugen og Erlend Flaten scoret målene da Strindheim TF vant 2-0 borte mot RBK2. Foto: Strindheimtoppfotball.no

Arvan Salehi avgjorde for Mo IL da han scoret vinnermålet 5-4 i kampens siste minutt borte mot Sverresborg i 9-målsthrilleren.

Strindheim TF har 2 seirer på rad og vant sist borte mot RBK2 der Haugen og Flaten scoret målene.

En meget jevn tabell etter 7 spilte serierunder der det skiller 6 poeng fra 1.plass til 9.plass.

Resultater 6.serierunde:

20/5: Tillerbyen – Mosjøen IL 5-0 (T: Snekvik 23, Andreassen 32,49, Kala 72, Myrbekk 86)

20/5: Verdal – Molde 2 3-1 (V: Pedersen 36, Nordvoll 57, Olsen 90 /M: Dahl 55)

Molde 2 gikk på sitt første bortetap for sesongen da Verdal vant 2-1. Verdal er ubeseiret hjemme og sanket 7 poeng på sine 3 hjemmekamper.

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra Verdals kaptein og målscorer, Hans Kristian Nordvoll:Vi møte et ungt ballsikkert Molde-lag, på en glovarm dag på Verdal Stadion. Vi ligg kompakt og er strukturert kampen gjennom og de helt store Molde-sjansene uteblir. 1-0 etter godt spill på venstrekanten. 1-1 etter at Moldes ving får dratt sæ inn i 16-meteren og satt den kontant i nærmeste. Heldigvis går vi fort opp til 2-1 etter en mønsterkontring, og 3-1 kommer på overtid, når begge lag bær preg av 90 min i 23 varmegrader. Vi virke solid og vinn fullt fortjent, avslutter Nordvoll

20/5: Strindheim TF – Træff 4-2 (S: Flaten 47, Haugen 57, Olufsen 77,90 /T: Johansen 61, Cisic 78)

Alle målene kom i 2.omg og det var spenning i kampen helt frem til siste minutt, da scorer Joachim Erlend Olufsen 4-2 målet og avgjør kampen foran 83 tilskuere på Ruta Arena.

20/5: Orkla – Junkeren 0-1 (J: Unhjem 84)

Hjemmelaget spiller og kaptein, Steinar Opøien Gjersvoll, får rødt kort etter 70 min, etter å ha mottatt sitt andre gule kort i matchen. Ivar Johannes Jakobsen Unhjem ble matchvinner for Junkeren da han scoret 6 min før slutt.

20/5: Kolstad – Stjørdals-Blink 2-5 (K: Øien 37, Homstad 47 /SB: Kartum 5, Sonflå 10, Fiske 43, Sisic 78, Augdal 86)

Kolstad fikk sitt første hjemmetap da Stjørdals-Blink ble for sterke og vant til slutt med 5-2.

20/5: Sverresborg – Mo IL 4-5 (S: Nilsen 29,32, Rolland 83, Frøner 84 /M: Råde 43,49 str, Kristensen 62, Teigen 65, Salehi 90)

En kamp med 9 mål der Arvan Salehi blir matchvinner i kampens siste minutt når han scorer 5-4 til gjestene foran 36 tilskuere på Havstein kunstgress. Sverresborg har tapt samtlige 3 hjemmekamper så langt i sesongen, mens Mo IL innkasserte sin første borteseier.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra hjemmelagets spiller, Jonas Tømmerdal Frøner: – Nok en gang føler vi at vi er det beste laget og skaper de fleste og største sjansene. Tar ledelsen 2-0, så får de en scoring rett før pause. I starten av 2.omgang får Mo 3 enkle scoringer og leder da 4-2. Vi kommer tilbake til 4-4, men får nok en gang et mål mot på slutten, og dermed taper vi 5-4. Utrolig skuffende og vi må begynne å plukke poeng snart, avslutter Frøner til fotballnerd.no

21/5: Rosenborg 2 – Steinkjer 1-2 (R: Botheim 48 /S: Ertsås 19,42)

RBK2 tapte sin første hjemmekamp mens Steinkjer innkasserte sin første borteseier for sesongen.

Resultater 7.serierunde:

26/5: Steinkjer – Molde 2 1-2 (S: Sletvold 40 /M: Markovic 35, Østigård 90)

Leo Skiri Østigård avgjør kampen i siste minutt når han scorer 2-1 målet til Molde 2.

27/5: Mo IL – Kolstad 1-2 (M: Moen 65 /K: Homstad 27, Sørhøy 56)

Mo IL sitt første hjemmetap kom mot Kolstad.

27/5: Træff -Sverresborg 2-2 (T: Hauso 68, Kotlica 74 /S: Lian 5, Frøner 73)

Sverresborg spilte sin første uavgjorte kamp for sesongen i likhet med Træff, og Sverresborg er bokført med 4 poeng og 13.plass etter de første 7 serierundene.

27/5: Mosjøen IL – Orkla 3-0 (M: Kristiansen 42, Jonsen 45, Olsen 65)

Mosjøen IL tok sin første hjemmeseier etter å ha tapt sine første 3 hjemmekamper. Orkla er bokført med 4 strake bortetap på sine 4 bortekamper, og ligger sist på tabellen med 3 poeng.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra hjemmelagets spiller, Eirik Søfting Høgseth:Bare etter få minutter så får Orkla kampens første sjanse, og den er stor. Alene med keeper, men Eskil redder oss. Etter det har vi så og si full kontroll resten av omgangen, Orkla klarer ikke skape noe særlig med sjanser, mens vi har mye fint spill og kommer til en del innlegg og sjanser. 5 minutter før pause får vi frispark fra 20m. Stian Kristiansen går for kraft og den sniker seg forbi keeper, 1-0. Bare minutter senere og sekunder før pause får Lasse Lien ballen på kant, setter fart inn mot 16-meteren, dribler mesterlig av et par mann før han serverer Even rett fremfor mål og 2-0. I 2 omgang går vi for et tidlig mål slik at vi får punktert kampen, og etter 65min så får Morten Olsen headet inn 3-0. Orkla tar litt mer over etter dette, og kommer til noen store sjanser og vi er heldige og har marginer som klarer holde nullen. Alt i alt en fullt fortjent hjemmeseier mot et lag vi var bedre enn denne gangen, avslutter Høgseth til fotballnerd.no

27/5: Stjørdals-Blink – Tillerbyen 2-1 (SB: Stokke 5,90 str /T: Snekvik 17)

Hjemmelagets spiller, Sondre Hopmark Stokke, blir matchvinner med sin andre scoring for dagen på straffe i kampens siste spilleminutt.

28/5: Junkeren – Verdal 2-2 (J: Unhjem 41, Ådalsbjørg 89 /V: Luvenberg 6,49)

Hjemmelagets spiller, Stian Ådalsbjørg, berger et poeng for Junkeren når han utligner til 2-2 minuttet før kampslutt.

29/5: Rosenborg 2 – Strindheim TF 0-2 (S: Haugen 3, Flaten 71)

RBK2 sitt andre strake hjemmetap da laget møtte Strindheim TF.

referat fra Strindheimtoppfotball vedr kampen: 1.omg: En omgang hvor Rosenborg til tider har en del ball, uten at det blir så voldsomt mye ut av det. Vi får en pangstart når vi tar ledelsen allerede etter 3 minutter. Øyvind Haugen er våken på en retur fra keeper og setter 0-1. Vi ligger veldig trygt og godt defensivt og slipper ikke til noe som helst ila de første 45 minuttene. Offensivt er det positive tendenser, kanskje spesielt på vår høyre side. Vi kommer til stadighet rundt på kant, og med en meget god og ” villig ” Lars Ramstad kommer vi ofte til gode innleggsposisjoner og en del små farligheter. Det mangler litt på nøyaktigheten på den siste tredjedelen, men frem dit er det til tider mye bra.

2.omg: En omgang hvor hjemmelaget fortsatt ønsker å ha mye ball, og vi fortsetter å ligge trygt og godt defensivt. Vi har god kontroll og kommer til en del skudd fra distanse, men uten at det blir de helt store farlighetene. Etterhvert skulle den viktige 0-2 scoringen komme, og målscorer denne gangen var Erlend Flaten.